DIGITAL ETERNITY

andras.kiss@digitaleternity.hu

+36 30 737 36 35

Hétfő – Csütörtök:
10:00 – 16:00

Milyen előnyöket tartogat számodra egy kreatív online marketing csapat?

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk az elképzelés szikrájától az értékesítési folyamat lezárásáig!

Elsőosztályú Design Stúdiónk és Kreatív Marketing részlegünk támogatásával felépítjük számodra a teljes értékesítési folyamatot. Külcsín és belbecs tekintetében egyaránt számíthatsz:

  • precíz, szakemberhez méltó hozzáállásunkra,
  • nyílt, egyenes és őszinte kommunikációnkra
  • rugalmas és eredményorientált együttműködésünkre
  • lelkiismeretes,  körültekintő munkavégzésünkre és
  • kreatív szellemiségű profi kivitelezésre

 

Gyakorlott és eredményes problémamegoldással, illetve elakadások esetén gyors és hatékony megoldásokkal operálunk.

A látványvilág elengedhetetlen!

Ahogyan a mindennapi életben, úgy a marketingben is a stílus, az elegáns és harmonikus megjelenés kiemelten fontos tényező. Az erőt, megbízhatóságot és stabilitást sugalló, ám egyben letisztult látványvilág, akár egy weboldal, egy termékcsomagolás vagy akár egy kiküldött hírlevél és formanyomtatvány megjelenését tekintve, kulcsfontosságú és sorsdöntődöntő lehet az üzleti élet sikerességét tekintve.

Hiszünk abban, hogy ami a szem számára vonzó, eredményesebben és magasabb haszonkulccsal értékesíthető.

A termékeid, szolgáltatásaid, weboldala(i)d számára, designer csapatunk minőségi megjelenést biztosít mind a grafikai anyagok, mind pedig az animációk tekintetében.

A sikerhez vezető út első lépése az információk megszerzése

Érdekel, hogy Design Stúdiónk milyen további előnyöket kínál számodra?

Design Stúdiónk teljes szolgáltatási listáját megtekintheted a Design Stúdió menüpont alatt, vagy az "Érdekel" gombra kattintva

Elsőosztályú tartalmat szeretnél a weboldaladon? Megoldjuk!

Az online felületek hiteles és minőségi szöveges tartalmáról magasan képzett marketing- és tartalomszöveg író szakértő csapatunk gondoskodik. SEO szövegírás és szerkesztés kifejezetten értékes, az előkelő pozíció megszerzése érdekében, a Google organikus találati listáján. Az elérhető legmagasabb felhasználó élményért és a látogatók vásárlóvá avanzsálásáról, professzionális webszövegírással (termékleírások, vélemények, headline-ok /főcím/, blogbejegyzések készítésével…) gondoskodik a csapat.

A sikerhez vezető út első lépése az információk megszerzése

Tartalom- és Marketingszöveg írás további előnyeit is szeretnéd megismerni?

Marketing szövegíró csapatunk szolgáltatásait a tartalomírás szolgáltatások menüpont alatt, vagy a "Megnézem" gombra kattintva

Gyors és hatékony fejlődést szeretnél elérni? Hirdess!

Hogy a lehető legnagyobb mértékben legyél elérhető a számodra releváns célközönségnek, arról PPC szakértő csapatunk gondoskodik.

Üzleti céloknak megfelelő kampány- és hirdetési struktúra kialakításával, a célteljesülések mérése, a teljesítmény-monitorozása és folyamatos optimalizálás mellett segítünk elérni a lehető legnagyobb számú és legmagasabb minőségű látogatói forgalmat weboldalad számára.

Mindemellett, precízen és a kívánt célteljesülések érdekében felépített stratégiát követve, törekszünk rá, hogy ott, akkor, olyan formában és azon személyek számára jelenítsük meg hirdetéseidet, aki a legközelebb állnak a terméked vagy szolgáltatásod megvásárlásához.

A sikerhez vezető út első lépése az információk megszerzése

Kíváncsi vagy milyen megoldásokat tud nyújtani a PPC részlegünk?

Google Ads, Facebook, Instagram hirdetés és kampánykezelés szolgáltatásainkról a Google Ads Szolgáltatási Csomagok menüpont alatt találsz leírást, vagy a "Érdekel!" gombra kattintva

Segítségünkkel a markád ismertségének növelésén keresztül, az új látogatók /leendő vásárlók/ irányodba terelésén át egészen a vásárlási folyamat létrejöttéig, végig tudunk szakértő támogatásunkról biztosítani. Az esetleges folyamat beli elakadásokra gyors és kreatív megoldást kínálunk és gyártunk.