DIGITAL ETERNITY

andras.kiss@digitaleternity.hu

+36 30 737 36 35

Hétfő – Csütörtök:
10:00 – 16:00

Hirdetés- és kampánykezelés a hosszútávú célok szem előtt tartása mellett!

A legjobb szándékkal, siker-  és eredményorientált hozzáállással dolgozunk. Folyamatos kommunikáció mellett, az ügyfelek egyéb érdekeit is szem előtt tartva, főként a hirdetési kampányok célteljesülési rátáját tartjuk fókuszban.

Minden tőlünk telhetőt igyekszünk megtenni, a hatékonyságra és a lehető legnagyobb megtérülési arányra törekedve. Gondossággal, odafigyeléssel és lelkiismeretesen dolgozunk.

Ügyfeleink számára tanácsokkal, javaslatokkal és szakmai tapasztalatainkból szerzett bevált értékesítési és hírnév növelő praktikákkal igyekszünk iránymutatást biztosítani a kívánt eredmény elérése, a kitűzött cél megvalósulása érdekében.

Szeretnél a közepébe vágni?

Tudod milyen előnyökre tehetsz szert Google hirdetéssel?

Komoly céljaid, megvalósítandó álmaid vannak? Rendelkezel tapasztalattal hirdetéseket illetően? Lépj tovább a díjcsomagjainkhoz.
Válaszd ki a neked valót és csapjunk bele!

Mit érdemes tudni a Google Ads hirdetésekről?

Korábban AdWords néven ismert Google Ads, a Google vállalat fizetett hirdetési (reklámozási) rendszere.

A Google Ads hirdetési rendszer alapja és célja, hogy segítsen a lehető leghatékonyabban, a legpontosabb célzással megtalálni a leendő vásárlóidat, miközben támogat a forgalmad/bevételed maximalizálásában, a lehető leggyorsabban megtérülő módon.

Az általad kínált szolgáltatás vagy értékesített termék iránt, és azokhoz hasonló tételek, megoldások iránt érdeklődő felhasználókat éri el.

A Google Ads hirdetési rendszer, a vállalkozásod aspektusából kiemelten fontos szavakra, szókapcsolatokra kereső felhasználók számára jeleníthet meg, szöveges vagy képes hirdetéseket.


A hirdetések precízen célzottak /érdeklődési kör, földrajzi terület, életkor… alapján/, ezáltal pontosan a vállalkozásod célközönségnek jelenhetnek meg a húzótermékeid, szolgáltatásaid, kedvezményeid vagy akcióid bemutatásáról szóló hirdetések.

A sikerhez vezető út első lépése az információk megszerzése

Kérd az ingyenes első telefonos konzultációt.
Élj a felkínált lehetőséggel!

Tervezzünk meg közösen és építsünk fel számodra egy sikeres vállalkozást. Hívj fel és beszéljük át a terveid, elképzeléseid és lehetőségeid!

Minden kezdet nehéz. Megengeded, hogy megkönnyítsük számodra?

Teljes mértékben tisztában vagyunk a ténnyel, hogy egy idegen személyre, egy ismeretlen csapatra nagyon nehéz rábízni egy vállalkozás (egy álom megvalósulásának) a sorsát. Megfontolást igénylő és felelősségteljes döntés.

A biztonságra törekvő, vagy épp az online hirdetések világával ismerkedő leendő ügyfeleink számára dolgoztuk ki az alap Google Ads csomagot. Alacsony hirdetési költségek mellett, egyszerűen átlátható eredményorientált kampánystruktúra kialakításával és oktatói jellegű tanácsadással igyekszünk segíteni átlátni/megérteni az online hirdetések világát.

Még sosem hirdettél?

Az online hirdetés világa járatlan út számodra?
Alacsony havi költségvetéssel rendelkezel és kis mértékű kockázatot tudsz csak vállalni?
Az alábbi Google Ads díjcsomag konstrukciót pont neked dolgoztuk ki!

Rácfelvarrás, tuningolás google ads kampányokra? Simán!

Az új kampányok felépítése, kezelése és optimalizálása mellett szívesen segítünk a már régebb óta futó kampányok eredményességének növelésében is.


Előfordulhat, hogy egy régebb óta futó kampányból is jóval többet ki lehet hozni, mint amit eddig mutatott. Egy nem megfelelő szakértelemmel kezelt kampány, a gondos tervezés és aprólékos finomhangolások hiányának következtében, igen komoly „rejtett” potenciállal bírhat.

Nehézségeket tapasztalsz?

Úgy érzed, hogy akadoznak, alulműködnek hirdetéseid? Szükségesnek érzed egy külső szakértő bevonását a hatékonyság érdekébe?
Ne habozz, kérj segítséget!