DIGITAL ETERNITY

andras.kiss@digitaleternity.hu

+36 30 737 36 35

Hétfő – Csütörtök:
10:00 – 16:00

Adaptív kampánykezelés

Az adaptív kampánykezelés célja, hogy a lehető legnagyobb mértékben és a lehető legdinamikusabb módon alkalmazkodjunk a piac és a szegmens változásaihoz. Ezáltal meglovagolva az adódó hullámokat és leszűkítve a hirdetett termékeket, szolgáltatásokat a legnagyobb eredményt elérő tételekre. 

Google kampányok adaptív kezelése
már akár 35.000 forintos havidíjtól

Adaptív kampánykezelés működését tekintve állandó teljesítmény monitorozás és egyértelmű, precíz ügyfélkommunikáció szükséges. Szakmai tapasztalatokra, a Google rendszere által nyújtott statisztikai adatokra és mesterséges intelligenciára, illetve az egyedi igények alapján létrehozott kampányokra, kampánystruktúrára épülő hirdetéskezelési és optimalizáló munkafolyamat.  

Hogy miért hirdess online?

Az online hirdetések nagyon hatékonyak lehetnek a cégek, vállalkozások számára, ha megfelelően vannak célozva. A Google hirdetések segítségével elérheted a potenciális vásárlókat, megrendelőket, és növelheted a forgalmad és a bevételed.

A Google hirdetések lehetővé teszik, hogy a cégek, vállalkozások hirdetéseket jelenítsenek meg a Google keresőmotorján és más Google-partneroldalakon. A hirdetések megjelenhetnek a keresőeredmények között, és célozhatóak a kulcsszavak alapján, így a lehető legjobban érheted el a célközönséged.

A Google kampányok szakértő kezelése nagyon fontos a sikeres hirdetések érdekében. A megfelelően összeállított kampányok segítségével a vállalatoknak lehetőségük van a hirdetések célzása, a költségek kontrollálására, és a hirdetések teljesítményének nyomon követésére. Az eredményesség érdekében kifejezetten ajánlott szakemberre bízni a Google hirdetések kezelését.

Kérj árajánlatot google ads hirdetés kezelésre! Vegyük fel a kapcsolatot, beszéljük át céljaid, és azt, miként tudod a lehető legjobban kihasználni a Google hirdetések adta lehetőségeket.
Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, hogy megnövelhesd a forgalmad, növelhesd a bevételed és javítsd a céged, vállalkozásod ismertségét.

Írj üzenetet, vegyük fel a kapcsolatot!